Verzending en retourbeleid

Verzending en retourbeleid

Verzending
Verzending van het door u bestelde onderdeel zal zo spoedig mogelijk na ontvangst van de betaling geschieden.

Retourneren
Het kan voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het orderbedrag gecrediteerd. De kosten voor retour van u huis naar de ons zijn voor uw eigen rekening. Raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder.
Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd dienen te worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@autoeuropaitalie.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 werkdagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.
Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?
Wilt u uw product ruilen? Dat is geen probleem. U kunt hiervoor contact met ons opnemen via info@autoeuropaitalie.nl of via telefoonnummer 0228543038. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.
De betaling van de retour gestuurde product zal binnen 14 werkdagen teruggestort worden.
Uitzonderingen retourneren
a. Bij verzegelde producten. Wanneer de verzegeling verbroken is zijn bij deze producten niet retourneerbaar.
b. die door de ondernemer tot stand zijn gebracht overeenkomstig specificaties van de consument;
c. die duidelijk persoonlijk van aard zijn;
d. die door hun aard niet kunnen worden teruggezonden;
e. waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt waarop de ondernemer geen invloed heeft.

Adres gegevens:
Auto Europa-Italië
Groeneweg 2
1607 MK HEM
tel. 0228543038

× WhatsApp ons